Liity verkkokauppaperheeseemme: Kasvetaan ja kansainvälistytään yhdessä!

Liity verkkokauppaperheeseemme: Kasvetaan ja kansainvälistytään yhdessä!

Etsimme kotimaisilla markkinoilla toimivaa verkkokauppaa, joka haluaa kasvaa nopeasti ja kansainvälistyä. Meillä on valmiit avaimet Pohjoismaihin ja Baltiaan ja haluamme tehdä yhdessä kaupastasi uuden kansainvälisen menestystarinan.

Me Edututorilla olemme kuudessa vuodessa kasvattaneet kaksi verkkokauppaa viiden miljoonan euron liikevaihtoon viiteen maahan. Olemme luoneet ratkaisut verkkokaupan kasvuun ja kansainvälistymisen mahdollistaviin alustoihin sekä markkinointi- ja lokalisointiprosesseihin.

Viimeisin verkkokauppalokalisointi Ruotsiin tapahtui alle kahdessa viikossa.

 

Mitä etsimme

Voimme auttaa sinua, jos:

 • Kasvussa on tullut lasikatto vastaan.
 • Tunnet tuotteesi mutta sinulla ei ole riittäviä resursseja tai osaamista kasvulle.
 • Haluat kansainvälistää verkkokauppasi rajojemme ulkopuolelle.
 • Järjestelmäsi eivät enää skaalaudu kasvavaan liiketoimintaan.

 

Toiveemme uudelle perheenjäsenelle ovat:

 • Liikevaihtosi on 100 000€ – 5 000 000€.
 • Olet kasvanut hyvin ja voit osoittaa markkinapotentiaalia.
 • Toimit kannattavasti ja olet luonut vakaan pienen asiakassegmentin kotimarkkinassa.
 • Haluat aloittaa toiminnan Ruotsissa, Baltiassa ja Norjassa tai kansainvälisesti englanniksi.
 • Haluat kolminkertaistaa liikevaihtosi kolmessa vuodessa.

 

Kuinka toimimme

Sopivan yhteistyötahon löytyessä analysoimme todellisen kasvupotentiaalin ja mahdollisuudet. Luomme yhteisen kasvuvision, johon molemmat osapuolet uskovat. Tämän jälkeen liitämme kauppasi osaksi verkkokauppaperhettämme yhdessä sovittavalla tavalla ja kiinnittää avainhenkilöt verkkokauppaperheen toimintoihin osaamisprofiilin mukaisesti.

Asiantuntijaorganisaatiomme käärii hihat ja aloittaa välittömästi lokalisointitoimet uusille markkina-alueille. Verkkokauppasi siirretään kansainväliseen nopeaan liiketoiminnan skaalaukseen suunniteltuun ICT-infrastruktuuriimme. Samalla SEM ja Content spesialistimme nostavat Suomen markkinoinnin tason uudelle asteelle, mikä tullaan kopioimaan uusille markkina-alueille.

 

Kuka olemme

Olemme verkkokauppiaita ja sähköisen markkinoinnin asiantuntijoita. Avainhenkilömme hallinnoivat useita omia verkkokauppojamme useilla markkina-alueilla keskittyen trafiikkiin (SEM, display, re-targeting, Facebook ads), sisältöön (SEO, copy-write, content, A/B, heatmap, konversio, videot) tai asiakkaan elinkaareen (sähköpostiautomaatiot, brändi, asiakaspalvelu).

Ossi Jääskeläinen ja Mika Niemi tunnetaan erilaisista seminaari ja keynote esiintymisistä Suomessa ja Baltiassa. Mika Niemi myös edustaa verkkokauppaa Suomen suurimman työnantajaliiton Kaupan Liiton hallituksessa.

Verkkokauppojamme ovat:

 

Ota yhteyttä

Lähetä luottamuksella alkukartoitusta varten seuraavat tiedot osoitteeseen mika.niemi@edututor.fi:

Lyhyt kuvaus liiketoiminnasta: Mikä teidät erottaa muista?

 • Viimeisen vuoden ja kuukauden liikevaihto
 • Keskimääräinen myyntikate (arvio)
 • Markkinoinnin ja rahdin osuus kokonaisliikevaihdosta (arvio)
 • Linkki kauppaan

Älä aikaile – jokainen päivä on mahdollisuus kasvaa ja kansainvälistyä. Olemme kiinnostuneita ottamaan ison osan kasvusta, yhdessä!

 


Mika Niemi

Toimitusjohtaja ja osakas Edututor Oy:ssä. Verkkokaupan lipunkantaja Kaupan Liiton hallituksessa. Hedonisti ja puristi kaikissa elämän pienissä yksityiskohdissa. Sähköisen markkinoinnin tarkkailija ja tekijä. Kirjoitan verkkoliiketoiminnan ja markkinoinnin uusista trendeistä sekä yrittäjyydestä. Osa kirjoituksista julkaistaan Kauppalehden toimituksen blogissa Menesty Yrittäjänä.