Toimintamalli

Suoraan Teiltä vai varastostamme? Me löydämme sekä Teille että kuluttajalle kevyimmän toimitusketjun!

Myymme tuotteesi verkossa

Muiden isojen alalle tulevien pelureiden tavoin me emme vain välitä informaatiovirtoja netissä – me olemme kauppiaita: ostamme ja myymme – paketoimme ja toimitamme!

Järkevin toimintamalli riippuu tuotteesta ja asiakassegmentistä. Toiset tuotteet tilaamme omaan varastoomme – toiset voidaan toimittaa suoraan päämieheltä asiakkaalle.

Verkkoliiketoiminan ydin kuitenkin on ja pysyy! Keskimääräinen suomalainen verkkokauppa on syntynyt harrastuksesta tai muun liiketoiminnan tueksi. Siksi ydin – sähköinen markkinointi – ontuu. Me korjaamme asian!

Mikäli siis yrityksenne on pohtinut verkkokaupan perustamista, mutta ette halua häiritä hyvin toimivia jälleenmyyjäsuhteita tai opetella sähköisen markkinoinnin keinoja, meillä on kaikki valmiina! Teidän ei tarvitse huolehtia maksutavoista, seurannoista tai markkinoinnista. Ostamme ja myymme tuotteesi olemassa olevassa verkkokaupassa tai perustamme niitä varten uuden. Kunhan myytävää tavaraa riittää!

Näin toimimme

Sähköinen markkinointi

Olemme sähköisen markkinoinnin aallonharjalla. Hoidamme tuotekuvaukset, orgaanisen ja maksetun hakukonenäkyvyyden sekä affiliate-, remarketing- ja some-markkinoinnin.

Kevyt toimitusketju

Asiakkaalle suoraan varastostasi tai kauttamme varastoituna, keräiltynä ja toimitettuna. Tärkeintä on kevyt ja joustava toimitusketju!

Win-win kumppanuus

Emme ole kiinnostuneet kvarttaalitaloudesta ja jatkuvasta viimeisen kateprosentin kilpailutuksesta. Rakennamme pitkiä suhteita avoimin kortein. Kilpailuvalttina EI saa olla hinta!

Tätä tarjoamme

Lisää myyntiä

Ei yksi jälleenmyyjä lisää venettä kaada. Emme myöskään ole tottuneet olemaan jonon hännillä, vaan tavoitteena on aina kaartaa kärkikahinoihin.

Sitoutunut kumppani

Kun toimintamalli on löytynyt, me keskitymme myymiseen. Sen me osaamme parhaiten! Hyvä päämies toimii meidän ulkoistettuna ostajanamme.

Valmis asiakaskunta

Rekisterissämme on valmiina 40 000 kuluttaja-asiakasta ja yli 10 000 yritysasiakasta. Valmista asiakaskuntaa löytyy jo ennen kuin tuotteita on lisätty verkkokauppaan.

Tehokas verkkokauppa

Panostamme jatkuvasti kansainvälisen moniverkkokauppa-alustamme kehittämiseen alan uusimpien tekniikoiden pohjalta.

Markkinointi

Teemme asioita, joita digimediatoimistot Suomessa vasta opettelevat. Uskallamme näin väittää, sillä olemme kouluttaneet heitä!

Kansainvälistyminen

Hallitsemme myös verkkoliiketoiminnan muualla Skandinaviassa niin markkinoinnin kuin asiakaspalvelunkin osalta. Mennään rapakon yli niin että heilahtaa!